Philos Germany Set Sah, Table, Dame, Moara, Zaruri, Domino, Mikado, Carti De Joc (9960)

Philos Germany Set Sah, Table, Dame, Moara, Zaruri, Domino, Mikado, Carti De Joc (9960)

175,00 RON
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Philos Germany Set Sah, Table, Dame, Moara, Zaruri, Domino, Mikado, Carti De Joc (9960)

175,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
tatbiliard.ro
Descrierea produsului
Casetă: pin, dimensiuni 350 x 350 x 58 mm.
Două plăci de joc din lemn, imprimate pe două fețe cu jocuri clasice: șah, table, dame, tintar, zaruri.
Includeți zaruri, figuri de joc, piese de joc, piese de domino, 2 cărți de joc, mikado.

Set Sah, Table, Dame,  Moara, Zaruri, Domino, Mikado, carti de joc,  8 jocuri de strategie între doi jucători.

Jocul de sah se desfășoară pe tabla de șah de formă pătrată, împărțită în 8 linii și 8 coloane ce formează 64 de pătrate cu suprafețe egale, numite câmpuri colorate alternativ în alb și negru,  fiecare jucător avand16 piese: 8 pioni, 2 turnuri (ture), 2 cai, 2 nebuni, un rege și o regină.

Jocul de table este un joc de noroc și strategie între două persoane, cu 2 zaruri cubice și 30 de piese/puluri (rondele pline), câte 15 pentru fiecare jucător, practicat pe o tablă specială de joc care are două rânduri de câte 12 săgeți opuse încrustate sau pictate.

Jocul de dame este un joc ce se joacă în doi folosind tabla de şah 8 x 8 pătrate colorate alternativ deschis și întunecat si 20 de piese/puluri, pentru unul de culoare deschisa și de culoare inchisa pentru celălat jucător, utilizate pentru jocul de table.

Jocul moara,  cunoscut și sub numele de țintar sau car,  este un joc de societate si strategie jucat în doi, contine o tabla de joc ce are desenate 3 pătrate concentrice, conectate intre ele la mijlocul laturilor.
Colțurile dreptunghiurilor și mijloacele laturilor sunt marcate cu puncte care arată cele 24 de poziții în care se pot plasa cele 18 piese, câte 9 piese de fiecare jucător.
La începutul partidei tabla de joc este goală. Jocul se desfășoară în 2 etape: În prima etapă jucătorii pun pe rînd cîte una din piesele proprii pe punctele tablei de joc. Această etapă se încheie când sunt plasate pe tablă toate cele 18 piese. În a doua etapă jucătorii mută pe rând câte una din piesele proprii. Jucătorul care începe jocul este decis fie de comun acord, fie de exemplu prin aruncarea unui zar.
Scopul urmărit de fiecare jucător este de a elimina una câte una piesele adversarului.
Pierde jucătorul care fie ajunge să aibă numai 2 piese, fie nu-și poate muta nicio piesă.

Jocul de zaruri,  unul dintre cele mai populare și simple jocuri de noroc, este atractiv datorită regulilor ușor de înțeles, ritmului alert de joc și câștigurilor imediate.
Atunci când un jucător aruncă zarurile, există 36 de combinații posibile luând fiecare zar în parte, iar totalul valorilor este între 2 și 12.
În runda de început a jocului de zaruri, jucătorul care pariază are doar 2 opțiuni: Opțiunea de "Pass Line" prevede că jucătorul a pariat pe faptul că cel ce aruncă zarurile va obține 7 sau 11 în prima aruncare. În caz că pariul este câștigător, se câștigă aceeași sumă pariată. Dacă iese 2, 3 sau 12, pariul este pierdut. A doua opțiune se numește "Don’t Pass Line", iar prin aceasta se pariază pe faptul că jucătorul care aruncă va obține un total de 2 sau 3. Dacă totalul este 7 sau 11 se pierde pariul, iar dacă totalul este 12, va fi egalitate.  Orice alt total va duce spre o runda următoare, care pornește de la acel număr, iar regulile devin ceva mai complicate.
Totalul nou va deveni foarte important mai departe, din moment ce jucătorul va încerca să dea din nou același numar, pentru a continua să joace.
Dacă totalul este 7 la noua aruncare, jucătorul pierde și va veni rândul unui alt jucator să dea cu zarurile. În acest moment, se vor considera aceleași reguli ca în precedenta rundă de pariuri.

Jocul de domino este un joc de societate în care 2-6 jucători combină 28 de piese speciale de formă dreptunghiulară, fiecare piesă fiind împărţită în două părţi egale inscripțioante cu un număr de puncte de la 0 la 9.
Se extrage o piesă la întâmplare şi se asează pe suprafaţa de joc, aceasta fiind piesa de start. Apoi fiecărui jucător se împart câte 5 piese.
După ce se stabileşte ordinea de joc fiecare jucător, pe rând, poate pune o piesă joc la unul din capetele libere.
Pentru a putea pune o piesă jos la un capăt liber trebuie ca cifra existentă în acel capăt să se găsească şi pe piesa de domino pe care jucătorul doreşte să o pună jos.
Piesele se vor lipi prin intermediul celor două cifre comune.
Dacă un jucător nu are nici o piesă pe care să o poată pună jos atunci este obligat să tragă o piesă din piesele ce nu au fost împărţite la startului jocului. În cazul în care nu mai sunt piese de tras jucătorul nu va efectua nici o mutare şi jocul va continua.
Câştigă cel care reuşeşte să scape primul de toate piesele de domino.  

Jocul de mikado sau marocco este un joc de dexteritate practicat de 2-6 jucători.
Acesta constă dintr-un set de bețișoare, de aproximativ 20 cm lungime, lungi și subțiri la capete, care sunt lăsate să cadă, astfel încât acestea să devină încurcate, apoi jucătorii încearcă să le scoată unul câte unul, fără a deplasa altele.  
Oricât de puţin s-ar mişca un alt beţişor se consideră greşeală şi urmează la rând un alt jucător.  
După ce toate beţişoarele au fost luate jucătorii le numără pe cele capturate iar câştigător este declarat cel care a adunat cele mai multe beţişoare.

Jocul de carti include 2 pachete de carti si permite o varietate de jocuri antrenante, amuzante sau de strategie intre 2 pana la 6-8 jucatori.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.